söndag 14 november 2010

Sundaymorning

Igår var det jobb på världens bästa Bishops. Hej, vad förvirrande för en gammaltant att hitta i nya baren. Rusade runt och kände mig totalt borta. Men sen lossnade det ganska bra. Med nyrenovering blir det ofta mer folk. Vet inte om det var sådär knökfullt. Men det var lagom att göra. På dagen så hände det inte så mycket. Vi tog oss till STORHEDEN. Hör o häpna. Franklins pallrar sig ut på Storheden. trängs med resten av Luleå. Dom som spenderar allt de sparat på nya elektonikvaror från Elgiganten Megastore. De öppnade i fredags. Har givetvis MASSOR med erbjudanden. Folk handlar plasmateveapparater och mobiltelefoner som skogstokiga. Men vi gick fint förbi. In på Granngårdens nya butik. Handlade lampolja, en ny diskborste och en grisknorr till lilla hunten! Fick ett sms senare när jag jobbade. Det var babylove som skrev: Hundpruttar med knorr avnjutes. Dexter pruttar aldrig. Ja...förutom när han får gnaga knorr.
Julia drog sedan iväg till sin kompis. De skulle "dygna". Dvs vaka och trycka 6 Harry Potterfilmer. Nu ligger hon här och trynar.
men baby hann få sig farsdagsfrukost på sängen. Jag ska ta på mig kläder och gå en vacker kall promenad med den lilla hunten!

En liten bild på lillponken och den roliga Ironmansnubben som Elgiganten hade vid ingången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar